Mobiele Koi Herpes Virus test

Bij Koi Health Care Centre is sinds 2015 mobiele testapparatuur voor KHV aanwezig die ingezet kan worden op locatie. De uitslag is binnen 1,5 uur bekend. Het betreft hier betrouwbare gevoelige apparatuur op basis van PCR techniek die de aanwezigheid van virus aantoont zonder de Koi op te offeren. Klik hier voor meer

Is uw koi ziek?

Wij controleren uw Koi en vijverwaterkwaliteit bij u thuis of in Boekel. Wij verstrekken gericht advies en middelen ter bestrijding van ziekten en voor verbetering van waterkwaliteit.

Voor- en najaarscontroles

Het jaarlijks uitvoeren voor- en najaarscontroles bij u aan huis door de Koidokter. Dit geschied op contractbasis. In verband met de beperkte tijd waarin deze controles worden uitgevoerd (2 maanden voorjaar en 2 maanden najaar), is het aantal contracten aan een maximum gebonden. Dit maximum is inmiddels bereikt, waardoor nieuwe contracten niet meer kunnen worden aangegaan. Het blijft natuurlijk wel mogelijk om bij problemen contact op te nemen en een huisbezoek aan te vragen.

Cursus waterkwaliteit en visziekten

De cursus waterkwaliteit en visziekten is tot stand gekomen omdat steeds meer mensen beseffen bij Koi dat een zekere basiskennis noodzakelijk is. Klik hier voor meer

Verkoop van artikelen

Verkoop van alle met ziekten verband houdende artikelen. Hiertoe behoren o.a. middelen tegen visziekten en ter verbetering van waterkwaliteit. Tevens beluchtingspompen en testapparatuur voor water.